Trailer 1 till dokumentären ”Fel diagnos”

feldia

Hösten 2016 kommer dokumentären ”Fel Diagnos” att visas
Just nu pågår insamling för att täcka produktionskostnaderna. Projektet är ett samarbete mellan filmproduktionsbolaget Lunik Film och Borrelia och TBE Föreningen Sverige.

För mer information, möjlighet att stödja projektet och ta del av den första trailern (1 av 3), klicka här.

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

  1. Hej! Har ni Terry Wahls diet? Hon skrev en bok om hur reverserade sin svåra MS ( som också är en neurologisk sjukdom). Hon startade sina försök i en liggrullstol för att nu kunna springa kortare sträckor!

    Gillad av 1 person

  2. Gunnar Linskog

    Ett fantastiskt initiativ för oss alla som inte får förståelse från sjukvården för ME/Cfs-diagnnosen. Jag ger en gåva till dokumentären och önskar all lycka och framgång med den. Min fru har haft diagnosen i 4 år och vilar bort nästan hela dagen, orkar ingenting och tappar livsgnistan när sjukvården inte lyssnar på henne utan har sina förutfattade meningar om sjukdomen.
    Hälsningar. Gunnar Lindskog Mölndal.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: