Del 3 om frågor till ME-patienter

På kvällen den 31/10 2016 påbörjades ytterligare en frågeenkät för patienter med ME/CFS på FB-forumet Databas ME/CFS med lite andra frågor än som ställdes i del 1 och 2. Följ svaren i realtid i nedan länk.  I detta fall finns inte en maxgräns på 100 st.

Jag håller på att testa olika system då jag är nybörjare i detta. Inom kort kommer jag välja det system jag gillar bäst och göra en mer omfattande frågeenkät, som täcker in både symtom och annat som har med vardagen och bemötande att göra. Allt för att tydliggöra för forskare, läkare, allmänhet, politiker och andra beslutsfattare vilken svår sjukdom ME/CFS är. Mer behöver göras!
https://matslindstrm.typeform.com/report/wIz1oZ/R1Mi

 

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

 1. Man kommersats till 2:and svar via länken

  Gilla

 2. Birthe Marie Ottosen

  Flott at du gjør brukerundersøkelser Mats. Kanskje kan Norske undersøkelser være av interesse?
  Se me-foreningen.no under info. Der er det gjort flere undersøkelser.

  Gillad av 1 person

 3. Det här kommer att bli intressant! Heja Mats! Det du gör kommer att påverka.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: