30 av 38 blev bättre av individuell behandling mot ‘CFS’ redan 2001

Jacob E. Teitelbaum m fl genomförde en intressant studie redan år 2001. Man gav 38 st CFS-patienter (där vissa även hade Fibromyalgi) individuell behandling efter genomförda prover.

16 blev mycket bättre, 14 blev bättre. Det innebär att 30 av 38 blev bättre! Redan år 2001 förstod man att dessa sjukdomar går att behandla.

Ni kan på de tre första bilderna se vilka prover som togs och på den sista bilden hur många som fick vilket preparat (Googleöversatt till svenska)
1
2
3

Så här fördelades behandlingarna efter genomförda prover
behandlingar

Källa

http://www.endfatigue.com/resources/Effective-Treatment-Of-Severe-Chronic-Fatigue-States.html

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: