Sophora (oxymatrine) kan vara botemedlet mot många sjukdomar

Nyligen presenterades en studie om de flesta vetenskapliga artiklar som finns om Sophora (som innehåller oxymatrine).

”Senaste in vitro och in vivostudier tyder på att åtminstone 50 rena föreningar och råextrakt från Sophora flavescens besitter bred antitumör, antimikrobiell, febernedsättande, antinociceptiv och antiinflammatoriska farmakologiska förmågor. De cancer och anti-infektionsförmåga av dessa komponenter är särskilt attraktiva områden för forskning.”

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378874115004183

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: