Inom kort kommer ”spiroketundersökningen” publiceras

breakin
Bildkälla

Inom några dagar kommer spiroketundersökningen redovisas
26 st kroniskt sjuka personer som bollats mellan olika läkare och fått diverse diagnoser för att ingen kan finna en biomarkör har deltagit.  Visst har de flesta misstänkt att de har borrelia. Många av dem har synliga spiroketer i sitt blod.

Vad är detta för något man ser?
Artefakter påstår en del. Det tror jag inte. Med blotta ögat kan man se simmande spiroketer, men jag kan inte bevisa att det är borrelia. Det krävs omfattande prover för att göra det.

Värdelösa tester
Många har fått negativt resultat på  ”borreliaprov” genom sjukvårdens standardprov, ELISA-testet, ett 80-talstest som är likvärdigt med att ”singla slant”.  Även 90-talstestet PCR är totalt värdelöst när man gått med borreliainfektion länge.

Det är dags att vakna och göra någonting åt denna stora patientgrupp som är sjuka – på riktigt! Förmodligen rör det sig om tusentals som inte får rätt diagnos eller rätt behandling. För varje enskild individ innebär detta ett enormt lidande. Mer kan göras!

Följ denna sida. Snart kommer redovisningen att publiceras!

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: