Misdiagnosis – Documentary Released This Autumn

she

Results 10-0
The young woman in the trailer is diagnosed with Chronic fatigue syndrome CFS / ME. It is a complex medical condition, characterized by long-term fatigue and other symptoms.
Her dad is talking about her daily routines -she can not do anything by herself. He’s dejected and wondering if she can have infections. Swedish health care has not found a single one. That’s why she’s been diagnosed with CFS / ME, which basically is a diagnosis of exclusion. Are we shure that all infections are excluded?

A few weeks after this recording they got answer from a German lab. She has ten (10 !) active infections of several reactivated virus, Lyme disease, mycoplasma, anaplasma, etc.

A production in association with Borrelia and TBE Association in Sweden
Support the project (PayPal) and look at the trailer here

Want subtitled in English? Select the bottom right if it does not come up automatically.
english 2

 

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: