Borrelia & Co är en epidemi som förnekas

Av de som är kroniskt sjuka i vektorburna infektionssjukdomar är det bara en liten del som får hjälp i Sverige. De utgör tyvärr toppen av ett isberg. Det beror på bristande diagnostik och oförmåga att både omvärldsbevaka och ta del av alla de studier som visar på att dels borrelia kan undvika både immunförsvar och antibiotika, och dels alla de ytterligare infektioner (+20) som kan överföras från fästing till människa.

Föreningen för Svårdiagnostiserade Infektionssjukdomar (FSI) verkar för bättre diagnostik och behandling inom svensk sjukvård – gå med du också och verka för ett friskare Sverige!

Klicka här för att bli medlem

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

  1. Thomas

    Mycket bra video som på ett övertygande sätt visar vilket utvecklingsområde detta är! Ser fram emot fler videos!

    Gillad av 1 person

  2. Katarina Jakobsson

    Bra & tydlig informationsvideo.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: