Några intressanta länkar

En sammanställning av ett antal studier om ME/CFS som pekar någorlunda åt samma håll.

Klicka för att komma åt 1431478013.pdf

En större internetstudie om vad som kan lindra symtom vid ME/CFS

Klicka för att komma åt 1425756281.pdf

Vad ställer exempelvis ME/CFS till med i övrigt, om man nu bortser från själva sjukdomen?http://www.fildirekt.se/dl/1431624713.pdf

Kajza´s liv
http://www.kajzakavat.se/2015/05/me-dagen-12-maj.html

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: