Please, sign the petition where I want Sweden to contribute to international research for ME/CFS

Claudia för efter
To the left you can see my wife Claudia when we were going to a dinner last summer. To the right is the day after.

Please, sign the petition where I want Sweden to contribute to international research for ME / CFS – it will also help you! Sweden  has about 40 000 people suffering from ME / CFS. I hope that Sweden can contribute to the Open Medicine Foundation and Lipkin / Hornig study. I have on tihis picture translated from Swedish to English so you will understand where to write.
au

Sign the petition here.

After three days the petition has 770 signatures 🙂 When I got 1000, I will write to the Government in Sweden.

My name is Mats, and I am from Sweden. My wife Claudia got sick in meningitis autumn 2008. She became really bad and was in intensive care for eight days. Claudia didn´t recover. She’s basically in bed 22 hours a day  and she describes her feeling like she has the flue – every day.

Three years ago she was diagnosed with ME/CFS. She has visit several doctors. No one can help her. She got antidepressant medication, she was referred to a psychologist. She has completed a program where they want her to try to do a little more every day. She doesn´t get better- only worse. Standard tests at hospital doesn´t show any abnormal. Like many others ME/CFS sufferers.

Thank you!

Mats Lindstrom
Sweden

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: