Orala spiroketer har påvisats vid flera kroniska sjukdomar

Vad ska man tro?
Man har ju hört talas om att borrelia inte enbart kan smitta via fästingar. Själv har jag varit ytterst skeptisk till det. Efter att ha tagit del av dessa videoklipp så inser jag att det i vart fall inte går att utesluta. Det finns nog t.o.m. en uppenbar risk, om nu dessa spiroketer är de samma som orsakar borrelia. I vart fall är o
rala spiroketer mikroskopiskt oskiljbara från syfilis-  och borreliaspiroketer.

Spiroketer kan finnas i munhålan
Dr William Nordquist har intresserat sig för orala spiroketer och sett samband med förekomst av dem hos patienter med  olika kroniska sjukdomar. Kanske tandläkaren ska kontrollera varför vissa människor är kroniskt sjuka?

Kan orala spiroketer och borrelia vara samma sak?

Dr William Nordquist berättar om ett fall med en man, hustru och deras barn som alla fick diagnosen borrelia och där alla även visade sig ha muntliga spiroketer i deras plack. Nordquist spekulerar i att borrelia och muntliga spiroketers kan vara en och samma sak.  Om ni inte orkar lyssna och se allt kan ni titta 2:55 min in i filmen:
https://youtu.be/e3A8_6JeKoo

Klustrade orala spiroketer har påvisats hos patient med Parkinsons sjukdom:

Patient med allvarliga hudproblem hade orala spiroketer

Patient med fibromyalgi hade orala spiroketer

Patient med Alzheimer´s sjukdom hade orala spiroketer
Titta 15 sek ini filmen:

Att borsta tänderna räcker inte
Spiroketer kan sprida sig i kroppen och de är väldigt svåra att få bort, enbart i munnen. Denna patient borstade sina tänder med tandkräm tre gånger om dagen utan verkan. Det enda som fungerade, för att döda spiroketerna i munhålan, var genom att kraftigt skölja munnen i två minuter med en lösning av Dakin och vatten (1:20).

Spiroketerna dör in vitro vid en frekvens av 1000 Hz
I den här videon behandlas plackprov med en elektromagnetisk frekvens på 1000 Hz vilket orsakar avstannande aktivitet och slutligen spiroketers död. Övriga mikroorganismer överlevde.

Spiroketer är formade för att kunna tränga sig in i kroppens vävnader
Nordquist har genom denna film lyckats fånga spiroketens unika förmåga att penetrera kroppens vävnader likt en korkskruv:

Läs mer här och här

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

 1. Henrik Nilsson

  Vad har du använt för mikroskop och med vilken förstoring? Gör en del levande blod analyser, men ev jag inte har nog förstoringsgrad. Aldrig sett sån aktivitet förut. Är det i blodvävnad du kollat?

  Gillad av 1 person

 2. Pingback: Förebygg Parkinsons sjukdom naturligt | Morotsliv

 3. Paulette

  EBV har väl även en spirochet/spiralform?
  Om det nu inte är (bara) borrelia som härjar kan det mycket väl vara EBV då dom flesta av oss insjuknat i det någon gång i livet. En tanke att fundera vidare på?

  Gilla

 4. Hej Mats!
  Har i dagarna skickat in salivprov till USA! De ska kolla olika hormoner och om något är i olag! Tror du att de skulle se spiroketer också? Eller måste det tas prov på plack från tänderna?Tänkte jag ändå kunde fråga via den svenska firman om det kan göras eller om de har någon erfarenhet av att företaget har kännedom om detta! Är det så att de små otygen syns, borde de lätt ha sett dem vid flertalet tillfällen eftersom många måste ovetandes gå omkring med infektioner och sjukdomar som ovan! Spiroketerna är inte precis svåra att missa! Om man kan smittas via munnen borde spiroketerna finnas i saliven om de ska kunna föras över till en annan person. Om inte annat så finns det flera lab som gör salivtester och de borde också sett spiroketer av olika ursprung!

  Gillad av 1 person

 5. Ja, det skrev de också när jag frågade!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: