Vi befinner oss i ”aluminiumåldern”

aluminium_packaging
Bildkälla

Aluminium orsakar celldöd (apoptos) och kan orsaka neurologiska sjukdomar
Det råder ingen brist på aluminiumgifter i vår miljö. Det finns i köksredskap, dryckesförpackningar, folie, cigarettrök, kosmetika, antiperspiranter, solkräm etc varifrån nanopartiklar av aluminium kan andas in i våra lungor och dirigeras direkt in i vårt blod eller genom bihålorna in i våra hjärnor.

Aluminium finns i alla vacciner. Injektion av aluminium rakt in i blodet gör att det förs in i hjärnan och hjärtat.

Forskning avseende alzheimers sjukdom och autism
Dr. Exley har ägnat mer än två årtionden av hans vetenskapliga liv åt forskning om aluminiumtoxicitet. Han kallar vår tidsperiode för ”Age of Aluminum.”

Enligt Exley kan vaccinerade barn med neurologiska skador förbättras. Det som enligt Exley fungerar är en mineral – kiseldioxid. Han har med mineralvatten (Spritzer, som innehåller kiselsyra, dvs syresatt kiseldioxid) behandlat barn med autism och andra neurologiska skador från vaccinationer med utmärkta resultat.

Exley anser att detta är den bästa och det mest biotillgängliga sätt att få kiseldioxid genom tarmen och in i blodet, sedan in i hjärnan. Kiseldioxid binder aluminiummolekyler och leder dem säkert ut ur hjärncellvävnad via urinen.

Senare har han och hans team på samma sätt behandlat 15 alzheimerspatienter framgångsrikt. De fick dricka en liter per dag under 13 veckor. Aluminiumnivåerna sjönk med allt från 50 till 70 procent.
Källa

Kokosolja ska ha en liknande effekt och har använts lyckat vid behandling av exempelvis alzheimers sjukdom.
Källa

Aluminiumöverskott har setts i samband med CFS
Genom blodprov (serum) jämfördes 15 CFS-patienter med friska personer. Patientgruppen hade signifikant mer aluminium och mindre järn i blodet jämfört med frisk kontrollgrupp.
Källa

Exley har i en fallstudie konstaterat att en 43-årig man med CFS hade aluminiumöverskott.
Källa

 

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge.

 1. Helena

  Ett väldigt intressant ämne. Som ligger säkerligen bakom så många skador i kroppens funktioner som vi ser resultaten i form av svårare grad av ohälsa. I de flesta fall något som den sjuka vården kallar för ”obotligt eller kroniskt”.
  Jag undrar VAR är nyfikenheten att gräva i de naturliga balansen och hitta felen på grundnivån – var i kroppens eget system har det gått åt skogen? Ist för att älta på symtomen, namnge dom till olika tillstånd och sedan försöka dämpa symtom! Detta eviga malande av symtom och ge tusentals olika namn på det som troligtvis (!) bottnar på samma fel i grunden men gett olika synliga besvär.
  Vakna!! Det är dags nu innan det åt för långt. Innan varenda en invånare i standen, landstinget, i hela landet och i världen lider av att leva och det blir en norm att plågas och våndas. Det är INTE normalt, så låt det inte bli det heller.
  Ohälsa är ett varningssignal så tar det på allvar.
  Hur kan det vara okej att tillåta människor bli skadade på detta vis?! Är etik och moral utdöende egenskaper och förväntningar hos människor? Vad finns det då kvar..?
  Är det en sådan värld vi vill ha och ge vidare till de kommande generationerna?
  Jag gråter inombords.

  Liked by 1 person

 2. Får be om ett blodprov igen 😉

  Liked by 1 person

 3. ragnhildevans

  Jag instämmer med Mats kommentar! Jag har en dotter som lider och hjälpen är som en elak fars!
  Tack Mats Lindström för allt du gör och delar med dej av önskar dej en god fortsättning på 2016 Ragnhild Evans

  Liked by 1 person

 4. Marie Winqvist

  Magnesiummalat lär också avgifta aluminium. Apropå symtombehandling. Det finns en poäng. Om inte grundorsaken är alldeles uppenbar från början så genom att ägna sig år symtomen , så förhindrar man att man sjunker så himla djupt, och sen, när man kommer år grundorsaken, så flyter man lite lättare upp till ytan i stället för att ha en lång jobbig klättring uppför tillbaka till livet.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: