Musiklegenden feldiagnostiserad i Alzheimers – hade borrelia

kris
Kris Kristofferson fick veta att han led av demens och Alzheimers sjukdom och skulle vänja sig vid sviktande minne, som bara skulle fortsätta att bli värre…

Kristofferson hade haft problem med korttidsminnet under ganska lång tid. Men vid en ålder av 79, upptäckte Kristofferson att han var feldiagnostiserad och att det var varken Alzheimers eller demens som orsakade problem med hans minne – det var borrelia.

Kristofferson testade positivt för sjukdomen tidigare i år och behandlingen har lett till en dramatisk förbättring av hans tillstånd.

Efter tre veckors behandling och avhållsamhet från medicinering för Alzheimers och depression har Kristofferson uppvisat en chockerande förbättring. ”Helt plötsligt var han tillbaka”, säger hans fru Lisa.
Källa

Patologen Alan MacDonald har även obducerat döda med Alzheimers sjukdom och konstaterat att många har neuroborrelios…

 

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

 1. Wow Mats! Det här hoppas jag snart den svenska sjukvården tar på fullaste allvar! 😮😡😳

  Gilla

 2. Ingela Hulth

  Blir så ledsen när jag läser än det ena fallet efter det andra som liknar detta. Förbannade sjukvård som inte kan samarbeta över gränserna. Så många patienter som mår för jävligt för man inte får rätt hjälp. Själv är jag så ledsen över alla mina bortkastade år jag vandrat i vården. Mina journaler hos alla läkare räcker nog till månen.

  Gillad av 1 person

 3. Som terapeut så möter jag ofta dessa feldiagnosticeringar, eller att man inte hittat något alls. På det sättet skapar man illusoriska vårdbehov och kan sälja fel mediciner i åratal eftersom problemen kvarstår.
  Orginalmedicinskt (natur) är det varken svårt att hitta borelia eller behandla. Lite intressant läsning: http://morganstralman.se/borelia.htm

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: