Hur ska man kunna syresätta kroppen bättre – med väteperoxid
Jag har länge intresserat mig för hur man ska kunna syresätta blodet och därmed cellerna. Om man lyckas med det borde det vara ett bra sätt att hjälpa kroppens immunförsvar att hantera olika infektioner, i synnerhet om man är multisjuk, som jag personligen tror att många med kroniska sjukdomar är. De allra flesta bakteriella och virala infektioner, parasiter, svamp och cancerceller trivs inte i en syrerik miljö. Det man snubblar på när man läser om syresättning är ofta väteperoxid. Men – väteperoxid används som blekmedel! Det låter ju inget vidare att stoppa i sig det i kroppen. Det finns de som anser att vitamin C i terapeutisk dos bildar väteperoxid. Det finns anekdotiska berättelser om svårt sjuka som faktiskt blivit friska av intravenös vitamin C. Väteperoxid finns även för invärtes bruk men då i betydligt svagare koncentrationer än vad som kan köpas i handeln. Absolut inget jag rekommenderar att laborera med – Livsfarligt!
”Öronbarns” tarmbakterier producerar mindre väteperoxid
Hur som helst surfade jag vidare och stötte på en artikel i Kuriren från 2013: Snart kan du spreja bort förkylningen. Den svenske läkaren Krister Tano har forskat på barn med öroninflammationer. Varför drabbades vissa gång på gång, medan andra alltid klarade sig? Barn med en viss bakterieflora tycktes ha ett skydd, medan barn med en annan typ av bakterieflora drabbades av återkommande infektioner. Han försökte ta reda på vad det var i de friskare barnens bakterieflora som skyddade. Det han upptäckte var – väteperoxid. Tarmbakterierna hos de friska barnen producerade väteperoxid och Krister tänkte att det kanske är kroppens eget sätt att skydda sig.
Källa
Enzymet Glukosoxidas omvandlas bland annat till väteperoxid
Istället för att tillföra väteperoxid valde Krister att titta på vad som omvandlas till väteperoxid i kroppen. Han upptäckte att det var ett enzym som fanns i honung – Glukosoxidas. Det produceras i binas körtlar och i kontakt med syre, vatten och druvsocker bildas glukonsyra och väteperoxid.
Den svenske läkaren fick 20 miljoner kr för sin patenterade uppfinning – Tango Nasal
Krister Tano valde att köpa aktier för hela summan i läkemedelsföretaget Karo Pharma, som inom kort lanserar produkten. Spännande att han själv gör en sådan investering. Det tyder väl på att det förmodligen fungerar. Det ska bli spännande att se då det går ihop med de teorier jag läst om väteperoxid.
Källa
Karo Pharma skriver: ”En förkylningsprodukt med stor internationell potential som inom kort väntas avsluta det förberedande arbete som krävs före lansering. Intressenter utanför Sverige och Europa har redan visat intresse.”
Källa
Studien på nässprayen visade inte någon signifikant skillnad med placebogrupp
”Konklusionen av studien är att man inte kan se signifikanta skillnader mellan placebogruppen och den aktiva gruppen.”
Källa
Jätteintressant! Har ju ett barnbarn på två år som är sjuk jämt och nu haft två öroninflammationer på raket.
Skulle raw honung funka tro?
GillaGillad av 2 personer
Om man tror på ren honung så är det nog oprocessad nyslungad honung som gäller i första hand skulle jag tro.
GillaGillad av 1 person
Vad jag fattar det som så är Tango Nasal gjort i syfte att verka mot Rhinoviruset som är det virus som är vanligast vid förkylning. Detta virus sitter till 90% i näsan så om du vill få samma effekt med honung så behöver du smörja insidan av näsan med honung. Då föredrar jag hellre en spray 🙂
GillaGillad av 1 person
Syresättning av blodet fick jag under två veckors tid behandlad på ett polskt sjukhus, som startat av den gamle och nu döde professor och läkaren Olof Lindal i samarbete med den amerikanske medicin- utbildade Kurt Donsbach.
Sjukhuset hette då Santa Monica och som placerades i Polen på grund av politiska skäl, då man inte fick starta upp sjukhuset i Sverige, men fördelen med att det startades och byggdes upp i Polen, var att kostnaderna kunde hållas nere för både projektet, som för lägre kostnader för patienterna som privat var tvungna att ta pengarna ifrån egen kassa.
Jag behandlades med väteperoxid-dropp H2O2, i avsikt att döda systemiska patogener, då vissa patogener skyr syre och dödas. Dessutom fick vi även i droppform höga doser vitaminer, med avsikten att höja immunförsvaret.
Patienterna där ordinerades även dagliga bad i avsikt att ytterligare syresätta kroppens celler. Vi fick också ordinerad tarmsköljning, där vattnet var tillsatt med en svag väteperoxid-blandning, i avsikt att också här döda de dåliga och farliga tarmbakterierna. En läkare, som drabbats av Cancer vistades även där och fick där av Prof. Olof Lindal och dr. Donsbach lära sig den här helhetssynen på kroppen. Det slutade med att han skrev en bok om hans nya medicinska syn.
Sjukhuset Santa Monika hade en välutbildad stab, av många sjuksköterskor som tog för patienten relevanta prov, hjälpte till med tarmsköljningen samt följde upp oss med provtagningar för att kunna se hur våra värden förbättrades över tid. Hela sjukhuset hade professionell prägel.
Vi fick även lära oss vad en bra kost betydde och den fina maten serverades under hela vistelsen.
GillaGillad av 1 person
Blev ni bättre/friska av detta? Hur lever ni/du nu?
GillaGillad av 1 person
Bra fråga, skulle vara intressant att veta.
GillaGilla
Affabro blev du frisk efter den vistelsen ?
GillaGillad av 1 person
Nej Annika jag blev inte frisk, men jag blev mycket bättre.
När jag var tillbaka i min hemmamiljö, så visste jag inte då, så mycket som jag vet idag.
Jag förstod helt enkelt inte hela sammanhanget, även om jag fattade mer än de flesta även på den tiden, men då hade det inte klarnat för mig än, om vad hela den sammansatta behandlingen bestod av- det vill säga polletten hade inte ramlat ner ordentligt än och då kunde jag därför inte ge min kropp de rätta förutsättningarna så att en att fullständig utläkning kunde ske. Jag hade inte heller tillräcklig kunskap för att kunna förvalta mitt nyahälsotillstånd, för att kunna få behålla ett bestående resultat.
Det skulle komma att ta ungefär 30 år innan jag förstod vidden av min sjukdom och de behandlingsåtgärder som kunde tänkas vara effektiva.
Först när jag blev medlem i RME 2007 och med mina kunskaper och erfarenheter i ryggen, kunde jag ta spjärn och vidareutforska med hjälp av alla duktiga och kunniga medlemmar, som finns i föreningen, där vi delade internationella forskningslänkar och kommunicerade allt i denna svåra sjukdomsproblematik.
Utan RME, hade jag inte varit vad jag är idag, det var egentligen då jag förstod hur svårt sjuk jag egentligen var.
GillaGillad av 1 person