Till Er som säljer/tillverkar kosttillskott

Möjlighet till gratis reklam för Er produkt – om den fungerar…
Jag är intresserad av att få kontakt med tillverkare/säljare av colostrum (även andra tänkbara produkter som kan modulera immunförsvaret) och kan erbjuda gratis behandling i minst 3 månader för minst 20 personer med diagnosen ME/CFS.

Jag är moderator av ett Facebookforum: Databas ME/CFS, med närmare 1800 medlemmar där majoriteten har diagnos ME/CFS, varför det inte finns några problem att få fram frivilliga.

Läs mer om ME/CFS här

Tanken är att lägga upp det som en studie där deltagarna får göra en självskattning av sina symtom före, under och efter behandlingen. Lämpliga frågor kan vi ta fram tillsammans utifrån de vanligaste symtom som patienter med ME/CFS har.

Studien och även resultatet kommer att presenteras på denna blogg som ca 450.000 besökt sedan den startades förra året.

Observera att jag gör detta helt gratis och är enbart intresserad av att se om det finns någon produkt som kan visa sig fungera. Kliniska studier avseende denna diagnos existerar tyvärr inte i Sverige då svensk sjukvård inte anser att de drabbade går att behandla (förutom symtomlindrande behandling).

Om Ni är intresserade kan Ni maila mig på databas@outlook.com

Med vänlig hälsning
Mats Lindström

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

 1. Stina Hultgren

  Tror säkert att många av oss kan tänka sig att delta, och om det fungerar kommer sannolikt de flesta av oss köpa mer colostrum efter studiens slut, win win för oss och återförsäljaren 👌Bra initiativ som vanligt Mats.

  Gillad av 1 person

  • Tack, precis så tänkte jag med. Jag vet även att det är några med ME som blivit bättre av colostrum. Inom kort kommer jag presentera en ”patientberättelse” om en person som nästan blivit frisk 🙂

   Gilla

 2. IngelaL

  Colostrum är just nu högst på min lista att pröva. Vill gärna prova detta då det sägs förbättra tarmen.
  Och håller med ovanstående, fungerar det så är det stort för tillverkare av detta. 🙂

  Gillad av 2 personer

 3. Det vill jag gärna pröva

  Gillad av 1 person

 4. Irene Skogsberg

  Colostrum står högst upp på min ”måste provas”-lista. Bra tänk Mats! Jag hoppas på en studie med positivt resultat!

  Gillad av 1 person

 5. Mimmi

  Fantastiskt initiativ! Intresset är STORT här!

  Gillad av 1 person

 6. Backtoheaven

  Bra ide. Har ni möjlighet att testa immunförsvaret hur det reagerar, om det verkligen reagerar pos på medlet? Det vore ju ett snabbare och säkrare test än att försöka tolka symptom.

  Gillad av 1 person

 7. Tina Wikström

  Kanonidé! Jag har just fått hem Colostrum från Topformula till min sängbundna dotter. Hoppas det fungerar.

  Gillad av 1 person

 8. Lina

  Jag har med största sannolikhet ME och fick det efter influensa i feb i år. Min mage pajade ihop totalt och efter det blev jag aldrig mig själv igen orkar inget, magen har blivit bättre med Probioform men 10 kg fattas mig fortfarande trots att jag äter. Att testa Colostrum låter intressant. Jag testade Desloratadin som du skrev att en kvinna blivit bra av tidigare men det hjälpte tyvärr inte mig.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: