Äntligen en förening med vetenskaplig tyngd

Föreningen för Svårdiagnostiserade Infektionssjukdomar (FSI) presenterar nu sitt vetenskapliga råd, dag för dag
leona
Dr Leona Gilbert

Nr 1 av 4 
Dr. Leona Gilbert är en mycket erfaren ILADS-läkare och har publicerat många vetenskapliga artiklar om borrelia, inte minst om borreliaspiroketens förmåga att ändra form och gömma sig bakom biofilm för att undkomma både immunförsvar och antibiotika. Utifrån hennes forskningsresultat, vid Jyväskylä Universitet i Finland, har hon tillsammans med några andra tagit fram ett helt nytt test som kallas för Tickplex. Det testar för över 20 infektioner samtidigt och kommer att släppas på marknaden i januari/februari 2017.
Läs mer här

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

  1. Ammie

    Yessss ! VÄLKOMMEN dr. Leona 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: