Ny sida exklusivt om ME/CFS

Hej, jag håller på att föra över det mest väsentliga om ME/CFS härifrån till en ny sida. Målsättningen är att det som läggs upp där ska vara hyggligt strikt, utan egna spekulationer.

Allt är förstås inte med i nuläget och jag har för avsikt att ändra layout till något mer inbjudande. Men nu är timmen sen och jag inser att jag inte hinner mer idag.

Jag vore oerhört tacksam om ni alla som vill bidra till en kunskapsbank hjälper mig, så gör vi detta tillsammans i ett gott syfte – både nu och när det kommer nya relevanta studier/vetenskapliga artiklar som kan samlas på ett ställe.

Maila gärna mig på databas@outlook.com om idéer och nya studier.

Hemsidans adress
https://researchaboutme.wordpress.com/

God fortsättning!

Mats Lindström

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: