Borreliadrabbad fick diagnos ME/CFS och gör nu musikvideos för att ha råd med sin behandling

Kaeley Pruitt-Hamm utvecklade sent stadium av borrelia för ett par år sedan
Hon fick sedan diagnosen ME  och har påbörjat behandling och blivit bättre. Men behandlingen är dyr och kommer krävas under lång tid. Hon behöver få in ca 2000 amerikanska dollar (ca 18000 kr) i månaden.

För valfri summa från 1 dollar och uppåt kan man prenumerera på hennes låtar/videos som släpps 1-2 gånger i månaden. I nuläget får hon in 535 dollar per låt.
Här kan man prenumerera på låtarna

Skriv gärna på namninsamlingen för ett friskare Sverige

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: