Dr Leona Gilbert frågar – vet du vilket djur som är farligast i Nordamerika och Europa?

svar

Dr Leona Gilbert är en av medlemmarna i det vetenskapliga rådet för FSI 
Vi måste lösa världens enorma problem nu! Leona Gilbert med flera andra är på god väg, med bland annat det nya testet Tickplex. Se henne här på Helsingfors Challenge Pitch Night (23 feb 2017).

Hellre 99 friska och en felbehandlad än 100 sjuka
I Sverige sitter de som har möjlighet att påverka med ”armarna i kors” och de läkare som agerar blir av med sin läkarlegitimation.

Skriv på för ett friskare Sverige!

 

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: