Detta med generella råd är svårt – men detta kan nog fungera på en del

claddan
Vad svarar man på detta när ens fru inboxar en på jobbet?
Ni som följt vår resa vet att min fru behandlats under lång tid med bl a antibiotika, och har blivit mycket bättre. Detta blev nu ett hastigt återfall, och hon är inte den som klagar i första taget. Det var ett rejält bakslag!

Jag har funderat på dessa infektioner mycket och länge. Läkare får man ju ingen hjälp av då diagnostiken och även behandlingen i Sverige är helt kass, och de som försöker hjälpa blir av med sin läkarlegitimation. Tyvärr har vi ett par professorer som gör allt för att förminska problemet. De har till och med lyckats med konststycket att avlegitimera den enda läkaren som öppet jobbar för dessa svårdiagnostiserade sjukdomar. Själva sitter de med armarna i kors och avfärdar allt som nonsens. Helt galet! Jag blir mest förbannad bara jag tänker tanken och tappar tom den röda tråden här…

Nåväl, åter till min fru… När hon skrev på detta vis så tänkte jag att det kan inte vara dessa infektioner. De borde nu vara borta, i vart fall till stor del. Det måste handla om inflammation, och kanske någon autoimmun reaktion. Det är ju inte så kul… Men jag har ju läst mycket om även det och sett att liposomal DHA fungerat framgångsrikt i flera studier. Det finns dock ännu inte som läkemedel, och kommer väl kanske aldrig bli läkemedel. Svårt att ta patent på DHA som är en ingrediens i Omega 3…  Follow the money och här finns inga stora pengar att tjäna…

Det fungerade!!!

Idag skrev min fru i ett FB-inlägg på en fråga
”Jag kände en stor skillnad efter bara 1 dag. Inflammationskänslan i hjärnan lättade rejält. Värken i kroppen lika så. Fick en rejäl energi kick och har orkat och velat göra mer småsaker. Blivit jobbig enligt Mats! 😉

Jag tar dubbeldos, 5 ml morgon och kväll av liposomalt DHA. Blir rätt dyrt dock, nästan 400 kr för 2 veckor.”

Ja, ni vet ju att det som hjälper en kan göra tre andra sämre, men detta vill jag inte hålla inne med. Liposomal form av DHA har fått min fru att må mycket bättre!

Sök på detta på Google, eller i bloggen så kan ni läsa mer.

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

 1. Ammie

  Wow. Härligt Claudia 🤗 och Mats kan njuta av en ”jobbig” fru 😉

  Gillad av 1 person

 2. Gro

  Hvilket merke med Liposomal omega3 er det snakk om ?

  Gillad av 1 person

 3. Maria Bergman

  Wow underbart att Claudia mår bättre Mats! 😉 👍 ❤
  Tack för intressant info om hur det går! 😊
  Kramar till er! ❤

  Gillad av 1 person

 4. PA Öckerman

  Mats!

  Har du försökt med Calanus Finnmarchicus?

  Hälsn.

  PA

  Gillad av 1 person

 5. Charlotte Ericsson

  Lipisomal DHA inflammation värk o sjukdomskänsla

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: