Företag som säljer liposomal DHA – se hit!

Jag är ingen som direkt är förespråkare av reklam
I de fall det kan hjälpa sjuka att må bättre så gillar jag idén. Det kan bli något som alla tjänar på!

I nuläget är jag intresserad av ett företag – eller för den del en rik privatperson – som kan sponsra 20 kroniskt sjuka med liposomal form av DHA i tre månader. En månads normalförbrukning kostar ca 400 kr. I detta fall önskar jag att de som deltar tar dubbel dos. Det blir ca 800 kr i månaden och ca 2400 kr för tre månader. Totalt ca 48000 kr för 20 personer.

Jag skulle vilja att i första hand de som är 100% sjukskrivna med diagnos ME/CFS ingår. Den gruppen har det ofta svårt ekonomiskt.

Ni som är intresserade och förstår potentialen får gärna maila mig. Ni bidrar till ett friskare Sverige!

Det jag ställer upp med är att sammanställa allt gratis, bl a genom skicka ut frågeenkäter (självskattningsformulär) före, under och efter ”behandlingen”, och sedan publicera allt på denna blogg.

Om det finns ett företag som har något annat förslag på produkt så är ni självklart välkomna att maila mig!

E-post: databas@outlook.com

Hälsningar

Mats Lindström

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

 1. Stina Karlsen

  Hei. Jeg har fulgt ditt råd om å doble dose omega 3 fra begynnelsen av april og det kan selvfølgelig være en tilfeldighet men jeg har hatt stor bedring når det gjelder aktivitet, søvn og generelt velbefinnende. Har bestilt liposomal dha i tillegg for å prøve effekten av det. Det er en god ide du fremmer her om å teste dette ut/påskynde en prosess for testing.

  Gillad av 1 person

  • Fint Stina. Några råd kan jag inte ge så, kan bara skriva vad jag tror, eller vad som fungerar på min fru, men jag är glad för din skull 🙂

   Liposomal DHA tror jag jättemycket på. Det kan förhoppningsvis ha god effekt på flera inflammatoriska sjukdomar. Vi får se…

   Gilla

 2. Ulla Berggren

  Det finns ett hälsoföretag som heter Alpha Plus de kanske är intresserade av att hjälpa till. kolla deras hemsida. jag brukar handla av deras produkter och de har liposomal dha.

  Gillad av 1 person

 3. Eva

  Är det någon som testat cannabis olja?

  Gillad av 1 person

  • Casper

   Har provat. Tar bort värk i kroppen mycket effektivt, men annars ingen påverkan på tröttheten eller andra CFS-symptom. Åtminstone för mig. Kan kanske vara värt att prova ändå. Åtminstone om man lider av värk.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: