Begagnad E.S Teck Complex köpes

Bildresultat för es teck complex

Bildkälla

Jag är intresserad av det mesta som kan göra människor friska, framförallt de med kroniska sjukdomar. Jag skulle därför i ”vetenskapligt syfte” vilja testa  ES Teck Complex som påstås fungera, för att se olika avvikelser i kroppen. Jag kan inte avfärda det systemet, samtidigt är jag lite skeptisk, men jag är villig att betala en rejäl slant för att utvärdera detta system, men då måste jag  fördjupa mig i det grundligt. Sådant tycker jag om, och tror att den uppgiften skulle passa mig.

På flera sidor kan jag se denna text:

”Es-Teck har utvecklats i Frankrike av läkare, fysiker, matematiker och dataexperter. Idag är detta den enda teknologi som kan ge en total funktionsanalys av både organ och system i kroppen. Tekniken i Es-Teck är medicinskt godkänd av Amerikanska Food och Drug Administration, världens tuffaste tillståndsmyndighet. EU:s tillståndsmyndighet har godkänt Es-Teck och den används idag av läkare och terapeuter runt om i världen. Es-Teck räknas vara en av de mest omfattande och väl verifierade kroppsscreening metoderna som finns på marknaden.”

Jag vill veta om det stämmer.

Ni som har en sådan komplett utrustning med gällande ”pinkoder” så att systemet verkligen fungerar, maila mig gärna med prisuppgift:
databas@outlook.com

Ni som vill hjälpa till att finansiera får även gärna också maila mig

Om jag får tag i ett system till bra pris så vill jag testa på ett antal personer efter att jag lärt mig hur systemet fungerar. Dessa personer kommer få göra detta gratis. Självklart ska jag se till att få relevant grundutbildning först.

Kan bli ett kul experiment, eller hur?

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

 1. Älskar din förmåga att gå vidare för att få mer kunskaper.

  Gillad av 1 person

 2. Vesna

  Fantastiskt om det funkar, jag ställer gärna upp och testar

  Gillad av 1 person

 3. Magnus Pettersson

  Testades Claudia med ES Teck på Lundborgkliniken?

  Gillad av 1 person

 4. Ewa Jzon

  Vad spännande!

  Gillad av 1 person

 5. Kul idé, kan ställa upp som försökskanin 👍☺ Spännande !

  Gillad av 1 person

 6. Jag föreslår att ni kontaktar Robban Palmehed i Borlänge. Han håller på med nydanande behandlingar som kanske kunde vara intressant för er. Sök honom på FB, eller kontakta mig på FB för mer information. Eftersom hans grupp är sluten, så vill jag inte skriva mer här.

  Gilla

 7. pege63

  Spännande räkna in mig som test person!

  Gilla

 8. Tatjana Nikolic

  hur går det, behövs fler personer så ställer jag oxå upp !

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: