Fredrika kan nu cykla efter 8 års svår sjukdom

foto

Uppföljning av en av de som Dr Kenneth Sandström hjälpt till ett bättre liv
Tidigare har Fredrika skrivit om sin svåra sjukdom och ME-diagnos, där den numera avlegitimerade läkaren Kenneth Sandström hjälpt henne mycket.

Idag mår hon mycket bättre och behöver mindre sömn och återhämtning efter aktivitet. Med egna ord skriver hon följande:

”Det går att vara spontan och hitta på grejer. Jag behöver inte planera in så mycket vila längre. Jag har fortsatt med alternativ behandling och bra kost m.m sen sist. Jag vet sedan nya provsvar som kom i juni att jag fortsatt har ett dåligt immunförsvar som behöver stärkas. Det är det jag främst jobbar med nu. Med ett bättre immunförsvar kommer nog kroppen kunna ta hand om resterna av de infektioner som finns kvar.

Jag kan idag arbeta ca 25 %, men ska försöka gå upp till 50% i höst. Jag är ju inte den som ger mig!

Fredrika”

 

 

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: