Bloggen har nu haft 1.500.000 besökare

mille
En och en  halv miljon är många
Det är bl a flera läkare, professorer, forskare, sjuksköterskor, politiker, kroniskt sjuka och anhöriga som följer denna sida. Om du inte redan följer sidan kan du enbart lägga till din e-postadress.

Jag har inte gjort så många inlägg senaste året, men förstår vikten av att inte bara förvalta sidan, utan även sprida ny information som kanske kan leda till att fler mår bättre.

Jag kan inte göra detta själv, utan behöver er hjälp. Om det är något som ni anser bör spridas, maila då databas@outlook.com. Det som jag bedömer är av allmänintresse inom den ”tårtbit” jag skriver om kommer jag göra ett inlägg om.

Observera att jag betalar för denna sida för att hålla den fri från reklam, så jag gör detta helt gratis, för att jag vill sprida korrekt information.

Jag vill även betona vikten av era berättelser. Några enskilda har fått uppåt 50000 läsare!  Personliga berättelser berör mer än faktaspäckade inlägg.  Därav är jag beroende av er alla!

Tack för att ni följer denna sida!

Mats

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

En kommentar

 1. Tack Mats,
  Din sida var den som fick mig att förstå vad jag hade fått för sjukdom. Trots att jag mött många läkare under ett år av sjukdom fick jag ingen hjälp eller diagnos.
  Jag hade innan sjukdomsutbrottet aldrig besökt en akutmottagning eller varit långtidssjuk, utan var vältränad och frisk.
  Att inte bli trodd på eller möta ovilja att hitta någon orsak var bara helt otroligt.
  Jag kunde nu förstå hur gamla och sjuka har det i Sverige.
  Mötet med den svenska sjukvården var fruktansvärt frustrerande och sorgligt.
  Mycket behöver förändras!!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: