Kort info

Hej, jag lever, och kommer göra ett inlägg inom kort. Sidan kommer att få liv igen. Många har mailat och undrat vart jag tagit vägen, men jag har haft ett riktigt tufft år. Min mamma gick bort, sedan fick jag svår cancer. Men jag har fått lite andra perspektiv och återkommer som sagt inom kort.

Om Mats Lindström

Jag heter Mats Lindström och min fru är svårt sjuk i ME/CFS sedan 2008. Jag lägger ner en stor tid av min fritid på att försöka finna bra symtomlindring och helst botemedel mot sjukdomen. Det viktigaste i det arbetet tror jag är att synliggöra sjukdomens allvarlighet, att få politiker, forskning och sjukvård, men även allmänheten att förstå vikten av att hjälpa denna patientgrupp som lider oerhört - både av sjukdomen och samhällets okunskap. Min förhoppning är att en biomedicinsk forskning värt namnet kommer igång i Sverige. Jag driver några egna Facebook-grupper där den största heter Databas ME/CFS. Medlemmarna består av både ME/CFS-sjuka och anhöriga från bl a Sverige och Norge. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=REC8VA5SSABBS

 1. Ulrica Källström

  Men så skönt att höra från dig igen!
  Allt gott🤗👍🌻
  Vänligen
  Ulrica Källström

  Skickat från min iPhone

  Gilla

 2. Kenneth Sandström

  vi är många som ser fram mot det.

  Gilla

 3. Ingela S

  SÅ glad att läsa detta Mats

  Vi tänker på Dig. Hälsa familjen

  🙏🏼

  Gilla

 4. Johnny Eriksson

  Skönt att höra

  Gilla

 5. Inger Hellman

  Du är efterlängtad,välkommen tillbaka❣️

  Gillad av 1 person

 6. Sonja Olsson

  Tack Mats 😍
  ________________________________

  Gilla

 7. Noemi

  Vad roligt att höra från dig. Ser framemot dina kommande inlägg. 🤗💫💐

  Gilla

 8. Glad att höra ifrån dig. Krya på dig och var rädd om dig.

  Gilla

 9. Annika Frisk Hasselström

  🙏

  Gilla

 10. Underbart att höra att du är tillbaka igen, Mats!! ❤ Du är en kämpe!

  Gillad av 1 person

 11. Åse

  Skönt att höra att du är på gång. Vi har saknat all din kunskap o hjälpsamhet.

  Gillad av 1 person

 12. Ammie

  Vilken kämpe du /ni är , cancer drabbar ju inte bara den som har det utan även familj ,vänner m.fl.
  Din kunskap, klokskap och kämpaglöd har tillfört mig som Me sjuk så mycket , det har varit ovärderligt . Vet inte om jag orkat vidare utan all din och andras klokskap.
  Kram till dig ,Claudia och andra i er närhet . Ensamma är vi inget , tillsammans är vi orubblig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: